Värdera mobilen snabbt och enkelt - Moobil

Värdering av mobiler

Efter våra kontroller värderas mobilen. Priset baseras på vilken modell det är, hur länge den har varit i användning och vilket skick mobilen håller.


» Här nedan kan du förvärdera din mobil och se hur mycket vi kan sälja den för på moobil.se 

» Värderingen baseras på tusentals tidigare försäljningar på vår marknadsplats, vi utför även dagliga priskontroller av både ny- och andrahandsmarknader

» Vi säljer på uppdrag och inte på reor och kampanjer, alla mobiler av samma modell och skick kostar därför precis lika mycket

» Tack vare vårt diagnostikprogram får vi tydliga svar på vilket skick mobilen har. Efter genomfört test får varje mobil ett slutbetyg. Läs mer om betygskalan här


Vad får jag av försäljningspriset? Här finns information om din del samt hanteringsavgiften som tas ut efter att mobilen blivit såld.

Vad är min mobil värd?

Har du en mobil som inte används? Gör testet och se hur mycket vi kan sälja den för på moobil.se. Värderingen är baserad på tusentals tidigare försäljningar via vår marknadsplats. Välj modell, bocka i eventuella defekter och välj sedan värdera.

Mobilen har antydan av tidigare bruk men inget av anmärkningsvärt slag. Inga sprickor eller funktionsfel
Mobilen har några tecken på tidigare bruk (t.ex märken eller liten repa). Inga sprickor eller funktionsfel
Mobilen har sprickor eller ett större funktionsfel
Uppskattat försäljningspris:
Avser mobiler med få tecken på tidigare användning. Skärmen är fin men det kan t.ex. vara ett litet märke på chassit eller kanterna. Mobiler med väldigt få kosmetiska fel klassas som skick 4/5 i vår betygskala.
Avser mobiler med en del tecken på användning. De kan vara kantstötta eller ha några märken på skärmen/bakstycket. Mobiler med några fler kosmetiska fel klassas som skick 3/5 i vår betygskala.
Avser mobiler med sprickor på skärmen/bakstycket eller med ett större funktionsfel. Mobiler med tydliga skador klassas som skick 1/5 eller 2/5 i vår betygskala.